De perfecte gastheer of vrouw zijn vergt meer dan honderd procent van uw tijd.
Wilt u daarnaast ook nog berekenen hoeveel vakantiedagen de kok heeft? In de gaten houden of een serveerster al haar vierde oproepcontract heeft? En iedere week de loonadministratie bijwerken? Wet- en regelgeving zijn vrijwel permanent aan verandering onderhavig. Als u dat niet goed in de gaten houdt loopt u het risico van verkeerde arbeidsovereenkomsten, onverwachte ziektekosten of boetes.

Door te werken met Loyaal payroll kunt u zich blijven concentreren op uw rol als gastheer of gastvrouw voor uw klanten terwijl de personeelsadministratie perfect voor u geregeld wordt.

Het principe van payroll is dat uw medewerkers in dienst zijn van Loyaal, maar bij u aan het werk zijn. Juridisch bent u geen werkgever en loopt u in die zin geen risico’s. Loyaal Payroll verzorgt alle benodigde administratieve handelingen zoals salarisbetalingen, afdracht sociale lasten en belastingen. Gemakkelijk en flexibel. U bespaart op kosten voor een boekhouder, softwarepakketten, administratiekantoor, verzuimverzekering, arbodienst en doorbetaling bij ziekte. U riskeert geen boetes meer.

Vraag een offerte aan!