Horeca uitzendbureau

Onze core business is het invullen van horeca-projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen en uitzenden van horecamedewerkers.  Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de benodigde vakkennis. Wij leveren personeel voor uiteenlopende horeca functies. Bent u op zoek naar horeca medewerkers?

Vraag een offerte aan

Payrolling

Uw werkgeverschap uitbesteden en focussen op het gastheerschap? Loyaal neemt de graag de verloning van uw medewerkers over. Door payroll heeft u meer inzicht, lagere kosten, aanzienlijke tijdsbesparing, minder administratie en meer flexibiliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer..

Werving & selectie

Het vinden van de juiste horecamedewerker kan een lastige en tijdrovende klus kan zijn. Wij hebben een groot netwerk, waarin vraag en aanbod in de horeca bij elkaar komen. Wij kunnen gemakkelijk uw vacature invullen. Daarnaast kunnen wij tegen scherpe tarieven uw vacature op internet verspreiden.

Vraag een offerte aan

Wij leveren:

Keukenmedewerkers

Voor de ondersteunende werkzaamheden zoals mis-en-place, snijwerkzaamheden of bijvoorbeeld in een (bedrijfs)kantine beschikken wij over een grote poule aan collega’s met een passie voor koken. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ helpen zij collega’s zonder om te vragen, houden van aanpakken en kunnen goed samenwerken.

Bedieningsmedewerkers

Onze collega’s in de bediening zij servicegericht, zijn niet tevreden met een gemiddelde prestatie, stoppen pas als het werk klaar is en nemen verantwoordelijkheid voor het eigen werk. Ze zijn bereid om alles aan te pakken en maken het verschil naar uw gasten.

Wat anderen over ons zeggen:

Vermaat Groep

Ik ken Loyaal Horeca Uitzendbureau vanaf mij laatste werkgever en kan niet anders zeggen dan dat het een prettig bedrijf is om mee te werken. Loyaal Horeca Uitzendbureau heeft een persoonlijke manier van benaderen die mij erg aanspreekt. Beloftes worden altijd nagekomen en de communicatie ervaar ik als zeer prettig.
Ik heb zelden een bedrijf gezien die zich zo inzet voor haar opdrachtgevers. Ga zo door!

Jean Schreuder
Manager partyservice

De jongens en meiden van Loyaal zijn al jaren bekend bij ons en onze Evenementenlocatie en komen er graag. Deze positieve instelling maakt dat onze evenementen vol energie zijn en dat er altijd in oplossingen gedacht kan worden.
Loyaal heeft bewezen mee te kunnen denken en als trouwe partner mee te werken aan onvergetelijke evenementen.

Monique van Vianen
Foodmanager

Als party & service bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar vakkundig,flexibel en betrokken personeel. Loyaal kan hieraan voldoen, en is dan ook voor ons een betrouwbare loyale partner. Wij kunnen dan ook Loyaal zeker bij u aanbevelen.

Kim Brugman
Directrice